Aquesta setmana als casals d’estiu d’Aprentik hem treballat les EMOCIONS, la nostra manera particular de relacionar-nos amb el món i de reaccionar al que passa al nostre voltant.

Amb els nens i nenes d’infantil hem utilitzat la música per experimentar diferents emocions: alegria, melancolia, tristesa, felicitat… són algunes de les emocions que ens ajuda a despertar la música! A més, hem pintat i fet jocs de cucanya i d’aigua. Ens encanta remullar-nos i més si el temps, com el que ha fet aquest dijous, hi acompanya! Aquesta setmana també hem fet una sortideta al parc del costat de l’escola on hem jugat amb la natura!

L’alumnat de cicle inicial hem tret suc del monstre de colors per experimentar amb les emocions, hem creat un diccionari per parlar dels sentiments i com ens sentim en diferents moments. Tot això, a més d’un Bingo, la sortida setmanal i uns refrescants jocs d’aigua.

Cicle mitjà, superior i ESO han treballat de valent creant autèntics ScapeRoom! Els resultats han estat genials i, alguns grups, n’han preparat fins i tot pels monitors i monitores. El Twister ens ha anat perfecte per treballar les emocions i relacionar-les amb colors, hem fet un concurs musical i hem creat un tríptic en anglès sobre la temàtica de la setmana.

Voleu posar cara a tot això? Doneu-li al play i a gaudir-ne!