Aquest estiu no us perdeu els Casals Tecnològics de Robòtica Educativa!

  Durant les vacances d’estiu us oferim la possibilitat de divertir-vos i aprendre amb diverses temàtiques i amb laboratoris tecnològics. Construirem, programarem, aprendrem conceptes bàsics de mecanismes i d’electrònica i, de ben segur, ens ho passarem molt bé!!

  Del 25 de juny al 2 d’agost, els alumnes treballaran una temàtica setmanal. Cada concepte es treballarà mitjançant el muntatge i la programació. Tot i que la robòtica és la part central de la nostra metodologia,  cada dia dedicarem una estona a treballar competències transversals com la creativitat, la comunicació o el treball en equip, entre d’altres.

  Viatjarem a través de diferents països d’arreu del món:

  MARROC

  Envoltats d’olors i colors, Marroc és un país que Aprentik coneix molt bé ja que l’hem recorregut diverses vegades en un raid solidari. La seva gent, els seus costums, l’estudi de cine més gran del planeta, l’esquí a l’estació més alta d’Àfrica…

  CANADÀ

  Visitarem el segon país més gran del món, aportant solucions tecnològiques per cuidar els més de 48 parcs nacionals que té, protegir el seu animal nacional: el castor, millorar la pista d’aterratge d’ovnis.. i moltes coses més!

  AUSTRÀLIA

  Més enllà de cangurs i koales, Austràlia destaca per haver set un dels primers països del món on les dones van poder votar, per tenir gairebé 10.000 platges i la ciutat amb millor qualitat de vida del món, gaudir del Nadal fent barbacoes amb banyador o tenir el foc més antic del món que porta cremant més de 5.500 anys!

  NEPAL

  Si busquem peculiaritats del Nepal a part de l’Everest (al que ells anomenen Sagarmatha)  i Buda, descobrirem un país més hinduista que budista, amb una bandera que no és rectangular, orgullós de la seva sobirania i amb vaques sagrades per llei.

  KÈNIA

  Un país amb més de 70 grups tribals i més de 65 llengües, on es multa per  la utilització de bosses de plàstic des del 2017 i on, a més de gaudir dels seus safaris, hi ha la primera dona africana en guanyar el premi Nobel de la pau i més de 530km de costa, per exemple…

  TAILÀNDIA

  És en aquest país on conviuen el peix més gran i el mamífer més petit del món, hi ha més de 30.000 temples, tenen l’orquídia com a flor nacional , més de  5.000 elefants (amb més de la meitat domesticats)  i, naturalment, unes platges, temples i menjars molt característics.

    Vine i comprova-ho tu mateix/a! 

   Quan?

    Del 25 de juny al 2 d’agost. Inscripcions per setmanes.

    De 9.00 a 13.00h

    Per a nens i nenes de 6 a 15 anys

    115€/setmana

    Inscripcions aquí

   On?