El passat divendres 3 de març part de l’equip d’Aprentik ens vam reunir a l’Alberg Canonge Collell de Vic per tal de plantejar el repte del segon semestre. La jornada es va dividir en dues parts, comunicació d’Aprentik i l’explicació i execució del segon repte del curs.

La sessió es va iniciar amb la presentació dels projectes de comunicació d’Aprentik: la presentació de tot l’equip a les xarxes socials i d’altres accions. Poc a poc ja anireu descobrint de què tracta cada un… esteu impacients?

A la segona part de la sessió la Sílvia Cardona, directora d’Aprentik, va explicar a les formadores quina és la temàtica i el desafiament per aquest final de trimestre i com s’executarà amb cada un dels grups.

Des de l’equip d’Aprentik hem treballat perquè els nens i nenes de les nostres extraescolars puguin gaudir al màxim del seu aprenentatge. Així doncs, hem dissenyat uns videojocs interactius amb els quals els alumnes treballen diversos conceptes i curiositats relacionades amb la temàtica del repte plantejat. Quan us expliquin el que han après segur que quedeu bocabadats!

Si aquesta explicació us ha semblat interessant recordeu que amb els casals tecnològics podreu viure també aquesta experiència en directe! Per a inscripcions i més informació premeu a l’enllaç: Casals Tecnològics de Setmana Santa 2017.

Mireu quin goig d’equip:

Part de l'equip d'Aprentik | 3 de març de 2017