S’apropa l’estiu i nosaltres continuem amb nous projectes i propostes!

Tenim molt clar que el millor d’Aprentik són els nens i les nenes! Durant aquests anys han estat molts els alumnes que han passat per les nostres extraescolars i casals donant sentit a la nostra tasca educativa. Així doncs, ells són els més adequats per explicar què és i què fa Aprentik.

Hem decidit que, poc a poc, us anirem presentant els cracks que treballen de valent a les nostres aules ja sigui en extraescolars o en els casals d’estiu. Creiem que no hi ha res millor que poder explicar el projecte des de la seva òptica i experiència i això és el que busquem: aprovar-vos a Aprentik!

Els alumnes són els narradors del seu propi pas per Aprentik i del seu procés d’aprenentatge de robòtica educativa a través de la programació i el muntatge.

Aquí us presentem a quatre dels nostres #aprentikcracks:
Estigueu atents a les xarxes socials per anar coneixent als nostres #aprentikcracks! 😉